Nieuwslezer houdt het niet droog als hij verrast wordt door zijn favoriete artiest

Een nieuwslezer uit Nieuw-Zeeland kon niet bij een concert van een van zijn favoriete artiesten, Sharon Van Etten, zijn. Dus zijn team verraste hem: Van Etten kwam live in de uitzending en speelde een nummer.

Als je vijf dagen per week het Nieuw-Zeelandse equivalent van Nieuwsuur presenteert, dan schiet een concert er wel eens bij in. Dat geldt in ieder geval voor John Campbell, presentator van actualiteitenprogramma Campbell Live. Die kon helaas niet bij een concert van de Amerikaanse Sharon Van Etten in Auckland zijn, een van zijn favoriete artiesten, iemand die nog nooit daar had opgetreden. Dus dachten zijn collega’s: dan brengen we Van Etten maar naar hem, tijdens de uitzending. Campbell werd er emotioneel van.

Klik voor de beelden. We mogen ze niet embedden op de site.
williams

Hij verandert in een giechelige tiener als de camera van zijn verslaggever Ali Ikram naar de kleine Amerikaanse, onder andere bekend van de albums Tramp en Are We There, draait om vervolgens oprecht emotioneel te worden. Speciaal voor Campbell, en de kijkers dan ook automatisch natuurlijk, speelt Van Etten het nummer Tarifa van het vorig jaar verschenen Are We There. Het mooiste aan de beelden is waarschijnlijk nog wel dat Campbell blijft vasthouden aan zijn rol als journalist en zo goed als mogelijk nog probeert wat duiding te geven terwijl Van Etten aan het spelen is.

Nog wat van Van Etten: Afraid of Nothing

    • Frank Huiskamp