Bayern München met 7-0 naar kwartfinales

Bayern München heeft zich gisteravond overtuigend geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Sjachtar Donetsk werd in eigen huis verslagen met 7-0, nadat het in Oekraïne 0-0 was. Arjen Robben viel al vroeg in de wedstrijd uit, met wat een hamstringblessure leek. Later bleek het om een beknelde zenuw te gaan. Robben verwacht dat hij er met een „paar daagjes” rust weer is. De wedstrijd van Oranje tegen Turkije op 28 maart zal dus niet in gevaar komen voor de aanvaller. Toen deze krant naar de drukker ging, werd het duel tussen Chelsea en Paris Saint-Germain verlengd. Na de 1-1 in Parijs, werd het in de reguliere speeltijd ook 1-1 in Londen. Ibrahimovic (PSG) werd daar met rood door de Nederlandse scheidsrechter Kuipers naar de kant gestuurd.

Meer weten over de blessure die Robben toch niet had? Zie pagina 10

    • NRC