Lentejack

Met de start van de Omloop Het Nieuwsblad, de eerste voorjaarsklassieker, werd afgelopen weekend het wielerjaar 2015 officieus geopend. Hoewel nog behoorlijk fris, is dit openingsweekend ook voor de recreatieve wielrenner de opmaat tot een nieuw seizoen. De Spring Jacket van het Zweedse POC is speciaal ontwikkeld voor grillige voorjaarscondities. De jas is winddicht, ademend, waterafstotend en heeft, dankzij het gebruik van elastische materialen, een nauw sluitende pasvorm. De Spring Jacket is onderdeel van POC’s zogenaamde AVIP Concept. Dat staat voor Attention, Visibility, Interaction en Protection, ofwel maximale veiligheid voor fietsers. In die lijn zitten ook helmen, handschoenen, jassen, broeken en brillen. Alle AVIP-producten, en dus ook de Spring Jacket, zijn voorzien van reflecterende elementen en uitgevoerd in contrasterende kleuren.

Martijn Boot