Grolsch heeft een nieuwe bierbaas

Wie gaat waarheen? De belangrijkste benoemingen deze week.

Andrei Haret (44) start volgende maand als nieuwe algemeen directeur van Koninklijke Grolsch.

Haret is sinds 2003 in dienst van moederbedrijf SABMiller en gaat de huidige algemeen directeur Tom Verhaegen opvolgen. Haret is 44 jaar, geboren in Roemenië en sinds 2010 algemeen directeur van de Dreher Brouwerijen in Hongarije.

1 juni 2015 wordt Annette Mosman (1967) CEO bij Generali, een pensioen- en inkomensverzekeraar. Ze was eerder werkzaam bij KPMG, sinds 2009 is ze in dienst bij Generali, op dit moment werkt ze nog als CFO.

Frans Stortelder (55) gaat zich met varkensvlees bezig houden. Hij wordt COO Pork bij Vion Food. Door een betere afstemming van aanbod op de wereldwijde marktvraag, hoopt Vion Food met de benoeming de resultaten te verbeteren.

Henk Boeve (42) is per 1 december 2014 in dienst getreden als Head of Technical Life & Income Netherlands bij Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Daarnaast is hij benoemd als directievoorzitter.

Bij Rutgers & Posch in Amsterdam zijn deze maand drie nieuwe arbeidsrechtadvocaten gestart. Inge de Laat (37),was partner bij Kennedy Van der Laan, Suzan van der Meer (32) komt over van hetzelfde kantoor. Annemarie Roukema (28) werkte bij Boekel de Nerée. De arbeidsrechtafdeling van Rutgers & Posch bestaat nu uit zeven advocaten, waaronder twee partners.