Leukste van dit moment

‘Tovenaar gezocht. Moet in zijn eentje een horde bloeddorstige vijanden kunnen bestrijden’. Met deze wervende tekst stapt de speler de vreemde wereld van Magic Touch: Wizard for Hire binnen. Grote metalen ridders die hangen aan ballonnen dreigen een kasteel te bestormen. Dat klinkt niet heel erg bedreigend, maar als er een landt op de muur is het game over. Alleen de speler kan – in de huid van de tovenaar – voorkomen dat ze in de burcht belanden. Door de symbolen op de ballonnen na te tekenen op het scherm kunnen ze lek geprikt worden. Gedurende Magic Touch worden deze tekens steeds ingewikkelder en verschijnen er steeds meer vallende ridders die bestreden moeten worden. Het verslavende spel, een bonte mix van Space Invaders en Fruit Ninja, heeft fraaie 16bit-graphics en een opzwepende soundtrack. Magic Touch is een van de leukste en adrenaline verhogende spellen van dit moment voor Android en iOS-apparaten.