Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Economie

Dit eiland is wél voor de poes

Op het Zuid-Japanse eiland Aoshima in de prefectuur Ehime heerst een ware kattenplaag. Er wonen zes keer zoveel katten als mensen en ze zitten werkelijk overal. Er is een centrale voederplek in het dorp, maar de katten bedelen overal om een visje of iets anders eetbaars. Fotograaf Thomas Peter ging erheen en legde ze vast.
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter
REUTERS / Thomas Peter