Van afval naar vlees

Wie gaat waarheen? De belangrijkste benoemingen deze week.

Annemarie Mijer-Nienhuis (44) gaat in mei aan het werk als chief risk officer en lid van de raad van bestuur bij Delta Lloyd. Nu werkt ze nog bij Nationale Nederlanden. Ze begon haar carrière in 1995 bij ING.

Theo de Ruijter (47) gaat per 1 maart aan de slag als nieuwe directeur Compliance bij Achmea. Hij werkt sinds 1998 bij het bedrijf. De afgelopen drie jaar was hij directeur proces- en verandermanagement op de afdeling Financiën.

Binnen het bedrijf is nog een benoeming. Per 1 maart treedt Tom van der Spek (48) in dienst van Achmea. Hij gaat de functie van directeur Domain Delivery Management bij de afdeling Informatiemanagement en -technologie. Hij werkte het afgelopen jaar als zelfstandig adviseur.

Joost Sliepenbeek (51) maakt een overstap: hij gaat van Van Gansewinkel naar de Vion Food Group. Vanaf 1 mei 2015 treedt hij in dienst als CFO. Sliepenbeek begon zijn loopbaan bij De Vleeschmeesters, later opgegaan in de Vion Food Group en is CFO geweest bij onder andere Albert Heijn, Ahold, Hema en C1000.

Nanci Hogenboom-van het Hof (42) is per 3 januari benoemd tot Senior Manager Employer Branding binnen de afdeling Talent Acquisition van Adidas International in Amsterdam. Eerder werkte zij voor Adidas in Duitsland, en als consultant bij YER.

Marie Oliver (37) is in februari gestart als director Arcadis Academy. Zij werkte negen jaar bij Clifford Chance LLP, waar zij onder andere werkte op de HR afdeling.