In beeld

Alles is iets anders, als je maar lang genoeg kijkt

Als je er lang genoeg naar kijkt, zijn betonplugjes die je in een kringetje zet net leden van een AA-groep. En als je op een luie zondag op de bank een beetje naar de muur ligt te staren, zie je ineens boven de boekenplank de skyline van een wereldstad op de muur. Verveling is de moeder van de fantasie en wie genoeg fantasie heeft zal zich nooit vervelen. Annegien van Doorn (‘visual artist’) is begiftigd met het soort fantasie dat heel weinig nodig heeft om gevoed te worden. Ze hoeft de deur niet uit voor haar landschappen, scènes en situaties. Haar blik wekt dode dingen tot leven, aan de inhoud van een aanrechtkastje of een kruidenrekje heeft ze genoeg. (tekst door Martine Kamsma)
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn
Foto Annegien van Doorn