Mager stripboekverhaal

TINT staat voor ‘This is not a Test’, maar gebruikers moeten dit lezen als: ‘dit spel mag je overslaan’. Het spel van ontwikkelaar Robot Monster Productions is een slap aftreksel van betere digitale stripboekgames als The Wolf Among Us of SXPD The Comicbook Game Hybrid. In TINT moeten gebruikers proberen een ramp van apocalyptische proporties te overleven. Dat doen ze door queesten op te lossen: bijvoorbeeld spullen te verzamelen of stelen van anderen en mensen te redden. Spelers scrollen door het verhaal en worden met keuzes geconfronteerd die het verdere verloop van de overlevingstocht bepaalt. De tekenstijl van TINT is niet van een erg hoog niveau en ook het verhaal is amateuristisch en mager. Als de ontwikkelaar iets meer moeite had gedaan om meer dan een paar knullige geluidseffecten toe te voegen had het spel misschien nog gered kunnen worden. TINT is een armoedige poging om mee te liften op het succes van The Walking Dead.