Winter lijkt over

De winter laat zich ook aan het eind van deze laatste wintermaand niet meer serieus zien. Afgezien van wat nachtvorst is het verder aan de zachte kant voor de tijd van het jaar. Komende nacht blijft het vrij stevig doorwaaien. Vooral aan de kust vallen enkele buien, ook met hagel. Het blijft overal iets boven nul. Morgen laat de zon zich geregeld zien, maar verspreid over het land vallen ook een paar buien. De west- tot zuidwestenwind blijft vrij stevig doorwaaien. Overdag wordt het 7 of maximaal 8 graden. Woensdag is het rustiger weer. Ook dan laat de zon zich overal af en toe zien. De kans op een bui is minimaal. De temperatuur stijgt tot hooguit 8 graden. Donderdag begint droog met enkele opklaringen. In de loop van de middag gaat het vanuit het westen regenen. De dagen daarna blijft het tamelijk wisselvallig.