Zeker drie gewonden bij voetbalrellen in Heerenveen

In het centrum van Heerenveen zijn rellen ontstaan tussen zo’n vijftig voetbalfans, na afloop van de wedstrijd Heerenveen – FC Groningen. Zeker drie relschoppers raakten gewond. De politie heeft vier verdachten opgepakt.

Foto ANP / Koen van Weel

In het centrum van Heerenveen is een vechtpartij ontstaan tussen zo’n vijftig voetbalfans, na afloop van de wedstrijd Heerenveen - FC Groningen. Zeker drie relschoppers raakten gewond, meldt de politie op Twitter. Agenten hebben vier supporters van FC Groningen opgepakt.

Twitter avatar polfryslan Politie Fryslân De drie gewonden konden na behandeling in ziekenhuis weer naar huis. Gelukkig vallen de verwondingen mee.

Rond 17.00 uur was het weer rustig in de stad. Heerenveen versloeg FC Groningen thuis met 3-1.

Lees ook op nrc.nl: Heerenveen klopt Groningen, Ajax speelt gelijk

    • Sterre van der Hee