Reizen Waes

Vandaag start een nieuwe reeks afleveringen van het programma waarin Tom Waes naar bestemmingen reist die de gemiddelde toerist niet snel zal bezoeken. Seizoen 1 van Reizen Waes werd goed ontvangen en was vorig jaar niet alleen bij de Belgische zender Eén, maar ook bij de VPRO te zien. De avontuurlijke presentator bezoekt ditmaal onder meer Paraguay, Alaska en het

gevaarlijke noorden van Mexico.

Ook staat een bestemming op het

programma die al lang op de bucket list van Waes staat: Noord-Korea. Na drie jaar onderhandelen is het gelukt om met een filmploeg toegang te krijgen tot het gesloten land van dictator Kim Jong-Un. De eerste aflevering gaat over Albanië, een land waar Waes weinig van afweet. De mensen ontvangen hem erg vriendelijk. De trip krijgt echter een duister randje als Waes in een berucht drugsdorp terecht komt.

Eén, 20.25-21.15u.