Lang wisselvallig

We staan aan de vooravond van een lange, wisselvallige periode. Hiermee kan winterweer in de laatste fase van de februarimaand worden uitgesloten. Deze donderdagavond verloopt helder, maar in het westen komen wolkenvelden vanaf zee opzetten. Deze kondigen een weersverandering aan. Het ziet er naar uit dat het komende nacht van het westen uit gaat regenen. Hierdoor gaat het niet meer vriezen; het wordt 2 tot 5 graden. Morgen is het bewolkt en zijn er perioden met regen, maar misschien is het rond het middaguur droog en breekt plaatselijk de zon even door. De zuid tot zuidwestelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig, kracht 5. De temperaturen stijgen naar 6 tot 8 graden. In het weekend blijft het wisselvallig: er valt vaak regen, maar de zon breekt ook af en toe door.