Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Mijke & Co live!

Live muziekprogramma vanuit de Sugarfactory in Amsterdam, met optredens van acts uit de genres soul, jazz, r&b, funk en blues.

Vanavond met Mathias Eick 5tet, Nils Fischer & Timbazo, Baciamolemani en de huisband van het programma, The Ob6sions. Marthias Eick is een Noorse jazztrompettist. Zijn kwintet maakt smooth jazz met een Scandinavisch stempel.

De feestelijke muziek van Baciamolemani is erg populair in Sicilië, waar de groep vandaan komt. De 9-koppige band mixt traditionele Italiaanse ritmes met moderne invloeden.

NPO Radio 6, 22.00-1.00u.