Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Pharrell schrijft kinderboeken

Pharrell Williams gaat vier kinderboeken schrijven, de eerste zal zijn gebaseerd op het succes van zijn wereldhit Happy. De 41-jarige zanger, die ook zijn eigen modelabel heeft, heeft een contract getekend met Putnam, dat tot uitgeefconcern Penguin behoort. Op 22 september zal in een oplage van 250.000 exemplaren het eerste boek verschijnen met foto’s van kinderen die tonen „wat het betekent om te vieren dat je happy bent”. Het maken van eigen Happyvideo’s was een rage in 2013 en 2014. (NRC)