Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Gratis kleding voor meisje +/- 11 met links geen arm

Het dochtertje van mijn vriend van bijna 13 jaar heeft maar tot iets meer vanaf de elleboog aan de linkerkant geen hele arm en aan de rechter kant wel gewoon een arm waar ze ook alles mee doet. Maargoed het gaat meer over dat hij elke keer ingekorte kleding wat ze niet meer past moet weg gooien, wat eigelijk zonde is, vandaar ik dacht zet is een advertentie op MP met de vraag of er een meisje is met ongeveer de zelfde handicap, die de wel de kleding wilt, we hoeven er ook verder geen geld voor te hebben, alleen als het verzonden moet worden is natuurlijk de verzendkosten voor je zelf.

Het gaat ongeveer om de maten 164, 170, 176