Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Wonen

Droomhuis gezocht

Nieuwe reeks afleveringen van de serie waarin presentator Sybrand Niessen Nederlanders helpt met hun zoektocht naar een huis in het buitenland. In iedere aflevering staat een land centraal. Vandaag is dat Oostenrijk. Matthieu en Charlotte zijn al 20 jaar samen en hebben vier kinderen. Ze zijn toe aan een nieuwe omgeving en willen verhuizen naar hun favoriete vakantieland. Ze zijn op zoek naar een authentieke Oostenrijkse woning met een mooi uitzicht. Samen met Niessen bekijken ze drie huizen in de omgeving van Salzburg en Tirol. Zit hun droomhuis ertussen?

NPO 1, 21.15-22.10