Van tabak naar fitness

Wie gaat waarheen? De belangrijkste benoemingen deze week.

Jimmy Timmer (35) en Robin Brouwer (44) zijn in januari begonnen als Partner Sales Manager bij online business softwareleverancier Newbase BV. Timmer werkte bij softwarebedrijf Exact en Brouwer komt van UNIT4, eveneens een ICT-bedrijf.

Joost Knigge(45) is bij trainingsbureau Van Harte & Lingsma op 1 januari begonnen als commercieel manager. Hij is verantwoordelijk voor de sales en marketing. Knigge was hiervoor procesmanager bij Spiff, een bedrijf in verandermanagement. Het Amsterdamse advocatenkantoor AKD heeft per 1 januari strafrechtadvocaat Robbert-Jan Boswijk (35) aangetrokken. Hij gaat zich buigen over sanctierecht. Boswijk was hiervoor partner bij Van Bavel Advocaten.

Jeroen Both (50) treedt op 23 april toe tot de Raad van Bestuur van Accell Group. Dat is een onderneming die zich richt op de markt voor fietsen, onderdelen en fitnessapperatuur. Hij wordt aangesteld als Chief Supply Chain Officer (CSCO). Jeroen Both krijgt verantwoordelijkheid voor inkoop, planning en logistiek van het bedrijf. Hij is nu nog werkzaam bij British American Tobacco.

Marcel van den Hoven (43) is vanaf 1 mei de nieuwe directeur van de Stichting Samenwerkingsbestuur voor Katholiek en Openbaar Primair onderwijs Schijndel (Skopos).

Van den Hoven heeft eerder leiding gegeven aan diverse basisscholen en is nu nog directeur van basisschool Meander in Tilburg. Daarnaast is hij fractievoorzitter van het CDA in Tilburg.