Frank Underwood had het kunnen bedenken: House of Cards (even) gelekt

Still van YouTube

Vannacht stond ineens het nieuwe seizoen van House of Cards op Netflix. Doorgestoken kaart? In de serie is hoofdrolspeler Frank Underwood immers niet vies van een lek meer of minder.

Het duurt nog twee weken (27 februari) voor het derde seizoen van House of Cards op Netflix staat, maar gisteren konden de nieuwe afleveringen al bekeken worden. Slechts een half uur, want toen werd het nieuwe seizoen alweer verwijderd. Foutje van Netflix of is het weer zo’n streek in de stijl van FU? De reactie op het officiële Twitter-kanaal van House of Cards is in ieder geval geheel in stijl met hoe de Underwoodjes in de serie te werk gaan:

Twitter avatar HouseofCards House of Cards This is Washington. There’s always a leak. All 13 episodes will launch February 27.

Het half uur dat seizoen 3 op Netflix heeft gestaan was natuurlijk niet genoeg om gelijk met een binge te beginnen, maar de korte samenvattingen van de afleveringen waren wel zichtbaar. Nee, die worden hier niet geplaatst wegens een meervoudig spoiler alert, maar als twee weken wachten echt te lang duurt kan dat hier.

De trailer voor seizoen 3: