Duel Excelsior en Go Ahead Eagles eindigt zonder doelpunten

Excelsior heeft in de eredivisie voor de tweede achtereenvolgende keer gelijkgespeeld. De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles eindigde vanavond zonder doelpunten, net als het thuisduel met NAC Breda, drie dagen geleden. Het is voor Excelsior de tiende remise in de competitie.

Excelsior kwam onder druk van de thuisploeg moeilijk aan voetballen toe. Tom van Weert schoot na een foutje van Jop van der Linden hard op de paal. Ook na de rust bleek Go Ahead Eagles gevaarlijker, maar de ploeg toonde weinig scherpte in de afwerking. De 28-jarige aanwinst Glynor Plet, die zijn debuut maakte in het basisteam, schoot twee keer naast.

Twitter avatar excelsiorrdam SBV Excelsior 52. Plet schiet uit de draai naast het doel van Coutinho. #gaeexc

In de eredivisiestand blijft Excelsior dertiende met 22 punten, Go Ahead staat op de veertiende plek met 20 punten.

Dit bericht wordt bijgewerkt.

    • Sterre van der Hee