Van Randstad naar het Rijk

Wie gaat waarheen? De belangrijkste benoemingen deze week.

Gerbert van Genderen Stort (49) is in december bij Edelman aangetreden in de functie van Director binnen het Corporate team. Hij werkte eerder voor onder andere Vopak en Clifford Chance.

De nieuwe Chief Information Officer (CIO) bij de Rijksoverheid is Hans Wanders (52). Hij begint 1 maart en is verantwoordelijk voor de inzet van ICT binnen het Rijk. Hij komt over van Randstad Holding, waar hij zich eveneens met ICT bezighield.

Jacqueline Müller (45) treedt half februari in dienst als het nieuwe hoofd juridische zaken bij KPMG. Ze werkte eerder voor TNT en Sigma Coatings als legal director.

Maryse Ducheine (47) begint 1 maart als directeur communicatie bij de gemeente Den Haag. Zij vervulde de afgelopen jaren verschillende functies binnen het communicatievak. Ooit begon ze als journalist bij het NOS Journaal.

Anton Busselman (59) die jarenlang directeur was bij onderwijsinstelling Luzac, gaat per 1 februari aan de slag bij Nyenrode. Hij is aangesteld als directeur bij Nyenrode New Business School, een internationale bacheloropleiding in new business.

Per 1 juni treedt Tof Thissen (57) in functie als directeur bij de afdeling WERKbedrijf bij het UWV. Hij is op dit moment algemeen directeur bij het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten. Ook is hij fractievoorzitter in de Eerste Kamer namens GroenLinks.