Leerling gewond na steekpartij in Den Haag

Politie bij het Aloysius College in Den Haag.
Politie bij het Aloysius College in Den Haag. Foto ANP / Martijn Beekman

Een leerling van het Aloysiuscollege aan de Oostduinlaan in Den Haag is vanmorgen gewond geraakt door een steekpartij. Dat laat de politie weten.

Update 9.42 uur: inmiddels is er een 15-jarige verdachte aangehouden. Vermoedelijk ook een leerling van de school. Het slachtoffer is ter plekke behandeld aan oppervlakkige verwondingen. De aanleiding voor de ruzie is nog onbekend.

Twitter avatar PolDenHaag Politie Den Haag Verdachte #steekincident #Aloysiuscollege aangehouden. Slachtoffer ter plaatse behandeld aan oppervlakkige verwonding.

Het incident gebeurde aan het begin van de ochtend. Onduidelijk is of het op de school is gebeurd of in de buurt van de school. De identiteit van de verdachte is bekend, maar de politie heeft degene nog niet aangehouden.

Twitter avatar PolDenHaag Politie Den Haag Steekincident #Aloysiuscollege. Slachtoffer (leerling) licht gewond, verdachte nog niet aangehouden, identiteit bekend. Persbericht volgt

Het is nog onbekend of het gaat om een medeleerling of anderszins. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de woordvoerder van de politie lijkt het met zijn verwondingen allemaal “erg mee te vallen”.