Eerste namen Lowlands: Ben Howard, Major Lazor, Chemical Brothers

Ben Howard tijdens een optreden op een festival in Polen vorig jaar.
Ben Howard tijdens een optreden op een festival in Polen vorig jaar. Foto EPA

Ben Howard, The Chemical Brothers, Major Lazer, Bastille en Passenger staan dit jaar op Lowlands. De organisatie van het driedaagse festival in Biddinghuizen maakte vanmiddag de eerste namen bekend.

Ook Caribou, Django Django, José González en The Districts geven optredens. De kaartverkoop voor het evenement, dat van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus is, begint op 7 februari. De tickets zijn even duur als vorig jaar.

Alle eerste namen op een rij:

Ben Howard, The Chemical Brothers, Major Lazer, Bastille, Bear’s Den, Alestorm, Fourtet, Marcel Dettmann, Passenger, Caribou, Django Django, José González, MØ , Shovels & Rope, Mighty Oaks en The Districts.

Lowlands is niet het enige festival dat vandaag nieuwe namen bekend maakte. North Sea Jazz bevestigde eerder vandaag dat Lionel Ritchie een optreden geeft op 12 juli. Bekijk hier alle nieuwe namen van North Sea Jazz.