Goal, goaler, goalst! Showmasters aan ’t werk in de Goal v/h Weekend

De Klassieker was saai? Oh. De afgelopen dagen zaten anders vol met traktaties voor het voetbaloog. Ze vormen vanochtend een aangename verzameling doelpunten vol schoonheid, vernuft en vakmanschap.

De Klassieker was kwaliteitsarm? Oh. De afgelopen dagen zaten anders vol met traktaties voor het voetbaloog. Ze vormen vanochtend een aangename verzameling doelpunten vol schoonheid, vernuft en vakmanschap.

3. Igor Klasnic

Hij is clubloos en deed in elk geval aan opleuken van het cv. Klasnic , onder meer oud- Werder Bremen en Bolton Wanderers, speelde dit weekend op een zaalvoetbaltoernooitje in Berlijn waarbij ‘legendes’ hun opwachting maakten. Geef die man een kans!

2. Damien Da Silva (Caen)

Aan kunstjes sowieso geen gebrek dit weekend. Kijk even naar Kasey Palmer (Chelsea U21) die Zlatan nadoet of de assist van Lionel Messi op Neymar. De nummer 2 van deze week komt echter uit Frankrijk, en wel hierom:

1. Victor Curto Ortiz (K.A.S. Eupen)

Yep, de Belgische tweede klasse. De mooiste goal komt van een 32-jarige Catalaan in dienst van Eupen. Curieuze voetballer die de jeugdrangen van Barça en Valencia doorliep, maar daarna in de afgelopen tien jaar evenzoveel clubs afwerkte. Ortiz verslaat collega-clubhopper Royston Drenthe, die debuteerde bij Kayseri Erciyesspor, en Bakary Sako; de Wolves-maestro die momenteel voor Mali uitkomt in de Afrika Cup. Had u trouwens de goal van Arjen Robben en de heerlijke beweging van Wilfried Bony meegekregen? Anyway, hier is Ortiz!

http://youtu.be/efMdWaV4lnw