In Beeld

Sneeuwpoppen, word clouds en Pharrell Williams. Ook dat is Davos

Ook zanger en producer Pharrell Williams is er, maar niet om te zingen. Hij discussiëert mee over de staat van de wereld met oud-vicepresident Al Gore (l) en Live Earth-oprichter Kevin Wall (r).
Ook zanger en producer Pharrell Williams is er, maar niet om te zingen. Hij discussiëert mee over de staat van de wereld met oud-vicepresident Al Gore (l) en Live Earth-oprichter Kevin Wall (r). Foto AFP

Natuurlijk, het Zwitserse dorp Davos is deze week de plek waar de belangrijkste mensen ter wereld bijeenkomen voor het World Economic Forum. Waar gewichtige zaken als deflatie in Europa en een sputterend China besproken worden. Maar het is ook de plek waar Andrea Bocelli een mopje zingt, Pharell Williams poseert voor de camera’s poseert met Al Gore, en waar dagjesmensen nog steeds welkom zijn om van de pistes te racen op ski of snowboard.