De beste video van de Financial Times

Maar waar praat de economische elite in Davos dan over?

Members stand in a queue to enter a session of the World Economic Forum (WEF) in the Swiss mountain resort of Davos January 21, 2015. More than 1,500 business leaders and 40 heads of state or government will attend the Jan. 21-24 meeting of the World Economic Forum (WEF) to network and discuss big themes, from the price of oil to the future of the Internet. This year they are meeting in the midst of upheaval, with security forces on heightened alert after attacks in Paris, the European Central Bank considering a radical government bond-buying programme and the safe-haven Swiss franc rocketing. REUTERS/Ruben Sprich (SWITZERLAND - Tags: BUSINESS POLITICS)
Members stand in a queue to enter a session of the World Economic Forum (WEF) in the Swiss mountain resort of Davos January 21, 2015. More than 1,500 business leaders and 40 heads of state or government will attend the Jan. 21-24 meeting of the World Economic Forum (WEF) to network and discuss big themes, from the price of oil to the future of the Internet. This year they are meeting in the midst of upheaval, with security forces on heightened alert after attacks in Paris, the European Central Bank considering a radical government bond-buying programme and the safe-haven Swiss franc rocketing. REUTERS/Ruben Sprich (SWITZERLAND - Tags: BUSINESS POLITICS) Foto Reuters

Wereld- en zakenleiders zijn in Davos om economische debatten en congressen bij te wonen. Officieel dan. Ze komen vooral naar het Zwitserse plaatsje om te netwerken. Waar ze het over hebben? Het gevaar van deflatie in Europa lijkt het meest prangende onderwerp.

ft