Opbeurende teksten aan de kantoormuur

Kunst aan de kantoormuur is een eeuwig hoofdpijndossier. Als het te modern is, levert het agressie op. Als het te goed is, is het te duur en wil iedereen dat het geld aan iets nuttigers was besteed. Je kunt nu ook werk van een gerenommeerd kunstenaar aan de muur hangen met een motiverende inslag. Het gaat om James Victore, een Amerikaan wiens werk in het MoMa in New York en het Louvre in Parijs hangt, ook het Stedelijk Museum had een expositie waar hij te zien was. Victore heeft vier opbeurende teksten kunstig op papier gezet en die zijn te bestellen. Het draait om teksten als ‘your work is a gift’ en ‘the things that made you weird as a kid – make you great today’. Toegegeven, er is beter proza geschreven en Victore lijkt vooral goed te willen verdienen, maar ach, alles beter dan die kunstdebatten op kantoor.