De TomTom voor de autoloze reiziger

Moovit biedt uitkomst voor wie niet met de auto naar het werk reist. De app vertelt hoe je het snelste op je afspraak komt. Behalve de looproute geeft Moovit beschikbaar openbaar vervoer en eventuele alternatieven weer. Dat scheelt het combineren van reisplanners van treinen en bussen met looproutes op Google Maps. Nadeel is wel dat de vertragingen niet worden meegenomen. Moovit heeft de rest allemaal in de app zitten. En als je de juiste vervoersmiddelen hebt gehad, wijst een kaart je via GPS de weg. Dit is de TomTom voor de autoloze reiziger. En de app is ook nog eens wereldwijd in bijna alle grote steden te gebruiken, Nederland is in zijn geheel ontsloten. Jammer alleen dat je geen smoesjes meer kunt gebruiken dat je te laat was, omdat je het niet kon vinden.