Vragenuurtje met McCarthy

„Hallo, staat dit ding aan?” De eerste tweet van actrice Melissa McCarthy op 13 januari was meteen raak.

De Amerikaanse comédienne, bekend van The Hangover Part III en The Heat, verzamelde er de eerste dag meteen meer dan zeventigduizend volgers mee. Inmiddels staat de teller op meer dan honderdduizend. De komst van McCarthy op het sociale medium heeft alles te maken met haar nieuwste film Spy, die in Nederland op 21 mei uitkomt. Yahoo organiseerde op 13 januari op Twitter een Q&A met de actrice en regisseur Paul Feig. Hier beantwoordde zij vragen over de filmlocatie in Budapest („Ik zou er zo weer heen gaan”), haar collega Jason Statham („Ik zou van hem winnen als we vochten”) en over het werken met Feig. („Hij lacht hardop om mijn grappen tijdens het filmen. Het verziekt takes”) McCarthy verstuurde in totaal maar veertien tweets tijdens het vragenuurtje, maar met de naderende première van Spy worden dat er vast meer.