Kijken: deze man maakte van zijn hele huis een ballenbak

Soms wil je voor één dag weer even kind zijn. De een koopt dan een zak schuimblokken of likt aan een cola-lolly, de ander gunt zichzelf drie rondjes in de Turbo Polyp. Deze Amerikaan pakt het grootser aan: hij laat 250.000 gekleurde plastic ballen bezorgen en vult zijn totale huis ermee.

Van je hele huis een ballenbak maken
Van je hele huis een ballenbak maken Still uit YouTube-video 'Crazy Plastic Ball Prank'

Soms wil je voor één dag weer even kind zijn. De een koopt dan een zak schuimblokken of likt aan een cola-lolly, de ander gunt zichzelf drie rondjes in de Turbo Polyp.

De Amerikaan Roman Atwood pakt het grootser aan: hij laat 250.000 gekleurde plastic ballen bezorgen en vult zijn totale huis ermee. Ballenbak extravaganza.

Bedolven onder ballen

In het filmpje zien we Atwood aan het begin als “luie huisvader” op de bank, hij belt zijn vriendin en zegt dat hij niet zoveel gaat doen vandaag, misschien iets leuks met de kinderen. Daarna worden vrienden en familie ingezet om een kwart miljoen ballen uit een truck te laden en het huis in te kieperen.

Het leukste moment is als de vriendin van Atwood de deur opendoet en wordt bedolven onder het kleurrijke spul. Ook vermakelijk: in de tijd dat zij op haar werk was, sprong haar man vanaf de vide naar de verdieping eronder en ‘surfte’ haar zoontje in de woonkamer op een bodyboard over de golven van ballen.

Vaker geintjes

Atwood haalt wel vaker geintjes uit. Hij staat bekend om zijn verborgen cameravideo’s, waarin hij mensen in de maling neemt. Een van zijn bekendste filmpjes maakte hij in maart 2012. “Cops Get Owned! - Epic Pee Prank” werd ruim 20 miljoen keer bekeken. Van de ballenbakvideo is ook een achter-de-schermenfilmpje gemaakt.