Klanten als Ziggo en RTL, en ook nog een pingpongtafel

Wat wilde je later worden? Je antwoordde vast nooit: .NET Developer. Er is een vacature voor.

Bedrijf:

Buckaroo, een bedrijf dat het gebruik van iDeal en PayPal mogelijk maakt voor bijvoorbeeld webshops.

Opvallend:

De borrel op vrijdag is gratis.

Wat is het eigenlijk voor functie?

Buckaroo ontwikkelt programma’s om betalingen, incasso’s en de administratie te automatiseren. Jij bent een van de negen ontwikkelaars die deze programma’s ontwikkelt, voor bedrijven en webwinkels. Die kunnen zo gebruikmaken van betalingsmethoden als iDeal, creditcard en PayPal. Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat een online aankoop van een staatslot gekoppeld wordt aan iDeal en aan de bank waar het geld uiteindelijk heen moet.

Naast de Staatsloterij heeft Buckaroo andere grote bedrijven als klant. Denk aan Ziggo, RTL Nederland en het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Je ontwikkelt niet alleen nieuwe programma’s, maar verbetert ook de bestaande en denkt mee over wensen die de klant heeft. Zo ontwikkelde Buckaroo een speciale service voor Pathé die het voor klanten mogelijk maakt om punten te sparen bij betalingen online. Met die punten kan de betaler later weer gratis films huren.

Waarom zoeken ze iemand?

Het bedrijf groeit en dus is er uitbreiding nodig.

Wat voor collega moet je zijn?

Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond, de richting maakt niet zoveel uit. Bij voorkeur heb je wel een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie en heb je wat verstand van de programma’s waar mee gewerkt wordt, zoals .NET en MySQL. Je hebt nog niet direct contact met klanten.

Wat verdient dat?

Tussen de 2.500 en 4.000 euro per maand.

Waarom wil je hier wel/niet werken?

Het bedrijf heeft een informele sfeer en telt ongeveer vijftig werknemers. Niet onbelangrijk: er is een pingpongtafel en gratis bier op de vrijdagmiddag.

Verder groeit het bedrijf, binnenkort ook internationaal. Wie weet ben je binnenkort dus wel een programma aan het ontwikkelen voor Alipay, de Chinese iDeal – een product van Alibaba. Vanuit Nederland, dat dan weer wel.