Kaartverkoop IFFR vanavond van start voor publiek

De 44ste editie van het International Film Festival Rotterdam, de laatste van directeur Rutger Wolfson, begint komende woensdag (21 januari) en duurt tot en met zondag 1 februari. De online kaartverkoop begint vanavond om 20.00 uur. De kaartverkoop voor Tiger Friends, vrienden van het festival, en degenen met een Unlimited Pas (ongelimiteerd films kijken voor 360 euro) begon gisteren al. Tiger Friends kunnen met korting kaarten kopen. De prijs van een regulier ticket is 11 euro, met korting kost een kaartje 8 euro. De films van het festival zijn op verschillende locaties in de stad te zien. Ze worden vertoond in bekende bioscopen als Pathé Schouwburgplein en filmhuis LantarenVenster, maar ook in De Doelen en het Oude Luxor. Weet je niet naar welke van de honderden films je moet gaan? Het IFFR heeft een handige online tool gemaakt die je bij het kiezen helpt: eerstehulp.iffr.com.