In Beeld

Moto Guzzi zoekt de (handige) hipster

Prijzen van motoren zijn afhankelijk van het model. De Moto GuzziV7 Stone II ABS is te koop voor 9.370 euro (zonder kit). De duurste motor uit de stal (niet geschikt voor de kit) is de California 1400 ABS Touring met 21.990 euro.
Prijzen van motoren zijn afhankelijk van het model. De Moto GuzziV7 Stone II ABS is te koop voor 9.370 euro (zonder kit). De duurste motor uit de stal (niet geschikt voor de kit) is de California 1400 ABS Touring met 21.990 euro. Foto Moto Guzzi

Voor het klassieke Italiaanse motormerk Moto Guzzi is het niet meer genoeg dat hun klassieke V7 is al sinds 1967 op de markt is. Het bedrijf uit Mandello del Lario (zo’n 300 werknemers) gooit het daarom over de hippe boeg door speciale kits op de markt te brengen. Dat wordt sleutelen.