Stom!

Vandaag was ik op Utrecht CS blijven zitten in de trein vanuit Amsterdam naar Nijmegen, terwijl ik naar Den Bosch moest. Stom! Ik kwam er in Veenendaal achter, waar ik in de trein terug naar Utrecht ben gestapt. Ik wilde in Utrecht natuurlijk de trein naar Den Bosch halen, waardoor ik rennend het perron op kwam – maar helaas, de deuren gingen net voor mij dicht.

En daar stond jij op het perron, te wachten op de volgende trein richting Maastricht. We hebben kort gekletst over het missen van de trein, en vervolgens zijn we in dezelfde coupé gaan zitten. Daar hebben we nog een paar keer naar elkaar gelachen. Helaas bleef het daarbij, omdat ik er in Den Bosch uitging en jij bleef zitten. Ik had je graag nog wat beter leren kennen en hoop dus dat je dit bericht toevallig leest! :)

Je had een zwarte jas met rode knopen aan en je had een kleine zwarte rolkoffer bij je.