Koeler, buien

Tijdens de komende dagen beginnen de weerkaarten er een stukje winterser uit te zien. Echt doorzetten doet de winter echter niet. De regen trekt donderdagavond oostwaarts weg. Vervolgens klaart het geregeld op, maar er kan ook nog een enkele bui vallen. Het blijft stevig waaien en het koelt vrijdagnacht af tot rond 5 graden. De zon laat zich vrijdag nu en dan zien. Aanvankelijk valt alleen aan de kust een bui, later ook elders. Hierbij kan ook hagel voorkomen. Met 7 of 8 graden is de maximumtemperatuur iets lager dan vandaag . Ook neemt de wind geleidelijk in kracht af. Vanaf zaterdag verandert er eigenlijk niet veel in het weerbeeld. Iedere dag is er ruimte voor de zon en kan ook een (winterse) bui vallen. Tot slot gaan de temperaturen nog verder omlaag en dalen deze uiteindelijk 's nachts tot rond het vriespunt.