Kijken kijken - nu kopen?

Bekijk hier hoe de huizenprijzen in jouw regio veranderen

Beeld iStock

De woningprijzen gaan niet meer dalen, voorspelt de NVM vanochtend. Huisverkopers kregen in de laatste drie maanden van 2015 gemiddeld 215.000 euro voor hun woning. Meer dan vorig jaar. En de makelaars verkochten ook nog eens meer huizen dan een jaar eerder. Zoals voor de crisis wordt het niet meer, maar makkelijker voor verkopers wordt het in ieder geval wel.

Maar niet in élke regio is het beter. De Randstad heeft te maken met een sterke stijging, maar in het noordoosten van Groningen, Gelderland en delen van Noord-Brabant valt het nog tegen. Bekijk hier hoe het in jouw regio zit.

Ga met je muis of tap op regio’s om de exacte cijfers te zien, of kies in het drop-down menu een andere categorie.