In Beeld

Nieuwjaarsborrels? Die vergeet je het liefst meteen weer

Rotterdam Partners, de promotor van de Rotterdamse economie, knalde het nieuwe jaar in op 6 januari. En nergens knalt het beter dan in de Laurenskerk. De Markthal kreeg een prijs, Joost Eerdmans was er ook. En grote damestassen worden het kennelijk helemaal in 2015.
Rotterdam Partners, de promotor van de Rotterdamse economie, knalde het nieuwe jaar in op 6 januari. En nergens knalt het beter dan in de Laurenskerk. De Markthal kreeg een prijs, Joost Eerdmans was er ook. En grote damestassen worden het kennelijk helemaal in 2015. Foto Victor Wollaert

De lauwe wijn, de aluminium schalen met hapjes, die collega van marketing die altijd zo nat zoent (en dat dan drie keer). En dan hebben we het nog niet over te veel drinkende genodigden, de overactieve netwerkers en die continue ‘beste wensen’: veel nieuwjaarsborrels vergeet je het liefst meteen weer.

Reden voor NRC Q om onze fotograaf Victor Wollaert langs te sturen. Dan hebben we tenminste de foto’s nog.

Lees ook: Hoe zit het met zoenen, en wat doe je als je niemand kent?