Kijken: Ronaldo’s zoontje wordt verlegen als hij Messi ontmoet

“Als hij online een video van ons kijkt, dan heeft hij het over jou.” Zijn vader mag dan wel voor de derde keer verkozen zijn tot de beste voetballer van de wereld, maar Cristiano Ronaldo Jr. kijkt op tegen diens ‘aartsrivaal’ Lionel Messi.

“Als hij online een video van ons kijkt, dan heeft hij het over jou.” Zijn vader mag maandag dan wel voor de derde keer verkozen zijn tot de beste voetballer van de wereld, maar Cristiano Ronaldo Jr. kijkt op tegen diens ‘aartsrivaal’ Lionel Messi, zelf ook al vier keer de beste. Er is een aandoenlijke video verschenen waarin de jonge Cristiano Messi ontmoet na de uitreiking van de Gouden Bal.

http://youtu.be/VwsUyIcBgjc

“Hoe gaat het? Goed?”, vraagt Messi aan het jongetje als hij bij hem staat. Die zegt niet zoveel. “Ben je nu verlegen?”.

Gouden Bal

De 4-jarige Cristiano stond tijdens de uitreiking van de Gouden Bal van wereldvoetbalbond FIFA maandag al bij zijn vader op het podium tijdens zijn dankwoord. Ronaldo kreeg voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste voetballer ter wereld uitgereikt. In 2008 won hij ook al eens.

http://youtu.be/N5_hBK_JZEk
Ronaldo had vorig jaar een uitzonderlijk goed voetbalseizoen. Met zijn club Real Madrid werd hij winnaar van de Champions League en de Copa del Rey, de Spaanse beker. Hij scoorde in 47 wedstrijden 51 keer, waarvan 31 in de competitie, 17 in Europa en drie in het bekertoernooi. Alleen het WK verliep minder voor Ronaldo, maar dat verliep het eigenlijk voor heel Portugal. Het land werd al in de poulefase uitgeschakeld.