Combinatie stripboek/game

The Guardian noemt SXPD The Comicbook Game Hybrid een van de meest innovatieve spellen van 2014. De app voor iOS en Android-apparaten combineert een stripboek van de Britse tekenaar Duke Mighten met een vlotte racegame. In SXPD bestuurt de gebruiker in de nabije toekomst een vrouwelijke politieagent van de 52ste staat van Amerika, New Royale. Uitgerust met een snelle motor, raketten en een machinegeweer moeten de straten schoongeveegd worden van terroristen. Een flinterdun verhaal, maar de uitwerking is verfrissend. De speler waant zich in een wereld die veel wegheeft van films als Sin City, Tank Girl of Judge Dredd. Dat laatste is niet zo vreemd, Mighten pende al eerder stripverhalen van de norse gewelddadige antiheld. De strakke graphics en intuïtieve besturing zorgen ervoor dat gebruikers veel en lang plezier kunnen beleven aan de snelle actie van SXPD.