Rijkswaterstaat: overlast door storm

Foto ANP / Catrinus van der Veen
Foto ANP / Catrinus van der Veen

Harde windstoten zorgen op verschillende plekken voor overlast in Nederland. Rijkswaterstaat adviseert mensen om niet met aanhanger of caravan de weg op te gaan. Door de storm zijn ook vluchten van en naar Schiphol vertraagd.

In de kustprovincies heeft de storm vannacht hier en daar schade opgeleverd, maar nergens is sprake van grote incidenten. De brandweer moest in Zuid-Holland enkele keren uitrukken voor een boom op een auto in Maassluis en een partytent die omwaaide in Vlaardingen.

Het KNMI waarschuwt voor zwarte windstoten in het hele land met windsnelheden van 100 kilometer per uur in de kustprovincies. In de middag trekken buiten over het land en kan de wind nog heviger worden. (ANP)

Twitter avatar KNMI KNMI Verwachting vandaag en morgen: Onstuimig met enkele buien. http://t.co/TbuKFTDmcU