In beeld

Franse politie omsingelt aanslagplegers in dorp

De klopjacht op twee verdachten van de aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo, waarbij woensdag in Parijs twaalf doden vielen, lijkt tot een ontknoping te komen. In een bedruk- en beletteringsbedrijf in het plaatsje Dammartin-en-Goële, zo'n 45 kilometer ten noordoosten van Parijs, wordt een onbekend aantal personen door de vermoedelijke aanslagplegers gegijzeld. Aan de gijzeling gingen een achtervolging en een schotenwisseling vooraf. De politie heeft het dorp omsingeld.
Reuters / Eric Gaillard
EPA / Yoan Valat
Reuters / Eric Gaillard
Reuters / Christian Hartmann
AFP / François lo Presti
AP / Michel Spingler
Reuters / Christian Hartmann
AP / Thibault Camus
EPA / Etienne Laurent
AP / Thibault Camus
AFP / Joel Saget
AP / Peter de Jong