In beeld

Franse politie bestormt supermarkt en beëindigt gijzeling

Na de bestorming van de joodse supermarkt in Parijs zijn meerdere gijzelaars bevrijd. De voorraadmanager van de supermarkt wist te ontsnappen, schrijft Le Parisien. Hij heeft een schotwond in zijn arm en is naar het ziekenhuis gebracht. Na de bestorming van de winkel reden verschillende ambulances weg. Er werd niets gemeld over het aantal gewonden dat mogelijk is gevallen. De Franse politie heeft een inval gedaan in het gebouw waar de broers die worden verdacht van de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo een vrouw hadden gegijzeld. De twee daders zouden daarbij gedood zijn. De mannen kwamen volgens de politie al schietend naar buiten, waarna zij werden gedood. De vrouw die door de twee gegijzeld was, is ongedeerd.
Gijzelaars worden uit de joodse supermarkt bevrijd.
AFP / Thomas Samson
Verschillende gijzelaars worden uit de joodse supermarkt bevrijd.
AFP / Thomas Samson
AP / Francois Mori
De Franse politie bestormt de joodse supermarkt in Parijs om de gijzeling te beëindigen.
AP / Michel Euler
AFP / Thomas Samson
De gijzelnemer in de joodse supermarkt in Oost-Parijs is gedood bij de bestorming.
AFP / Thomas Samson
AP / Michel Euler