Paniek paniek

Platform Panic is een verfrissende game voor Android en iOS. Hoewel de manier van spelen en de graphics vaag doen denken aan Flappy Bird is deze app vele malen leuker om te spelen. In Platform Panic bestuurt de gebruiker een karakter dat zo uit een Lego-doos lijkt weggelopen. Door naar links, rechts of boven te swipen wordt de altijd bewegende roze held de juiste kant opgestuurd en kunnen obstakels vermeden worden. Een enkele aanraking met een vijandig Lego-figuur of scherp object betekent game over. Onderweg verzamelt de held van het spel munten om nieuwe speelbare karakters te kopen. De grootste kracht van Platform Panic is dat de gebruiker nooit weet wat hij of zij kan verwachten. Spelers zien maar een veld per keer en wanneer zij het volgende betreden, krijgen zij een willekeurige hindernisbaan voorgeschoteld. Dat houdt de spanning er goed in. Platform Panic is een perfecte game om een weekend aan te verspillen.