Job of the day

Jij zorgt dat handel in blauwe bessen vlekkeloos verloopt

ANP

Interessante vacature? Lees hier waarom je wel (of niet) wilt solliciteren op deze functie.

Functie: HR-manager Noord-Europa
Bedrijf: Driscoll’s of Europe
Wat opvalt aan de vacature: je reist ongeveer dertig procent van je tijd in Europa en Amerika

Wat doe je dan eigenlijk?

Driscoll’s is een internationaal bedrijf dat wereldwijd actief is in de productie en verkoop van zacht fruit: aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen. Het bedrijf ontwikkelt haar eigen varianten van dit fruit en verkoopt deze in Europa en het Midden-Oosten. In Nederland levert Driscoll’s onder andere aan Jumbo, EMTÉ, Sligro en Poiesz. Driscoll’s doet alles zelf: van het ontwikkelen tot het vermarkten van het fruit.

Jij komt als HR-manager te werken in een team van acht mensen. Het team is verantwoordelijk voor de instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers en functioneert daarnaast ook als aanspreekpunt voor hen. Het kantoor in Breda is je standplaats, maar ongeveer dertig procent van je tijd reis je in de Noord-Europa regio of naar het hoofdkantoor in Amerika.

Waarom zoeken ze iemand?

“De functie is nieuw en ontstaan vanwege de snelle groei van het bedrijf,” vertelt recruiter Lotte van Puijenbroek van Driscoll’s.

Wat voor collega moet je zijn?

Je hebt een Bachelor of Master in Human Resources of iets vergelijkbaars en je hebt minimaal tien jaar ervaring in een internationale rol bij bedrijven in wat ze “de Food of Fast Moving Consumer Goods” noemen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Andere talen worden op prijs gesteld.

Wat verdient dat?

Wat je precies gaat verdienen kan Driscoll’s nog niet zeggen, omdat het bedrijf te maken heeft met verschillende landen en arbeidsvoorwaarden.

Waarom wil je hier wel/niet werken?

Het vele reizen kun je zowel positief als negatief uitleggen. Verder werk je in een snel groeiend internationaal familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat.