In beeld

Laatste voorstelling musical over André Hazes

Voor de allerlaatste keer hing Martijn Fischer gistermiddag, even na vijven, zijn halflange Hazes-jas aan een knaapje in zijn kleedkamer. De zondagse matinee was de laatste voorstelling van Hij gelooft in mij, de musical over André Hazes die twee jaar en bijna drie maanden aaneen is gespeeld in het DelaMar Theater in Amsterdam. Martijn Fischer en Chantal Janzen vertolkten het merendeel van de 770 voorstellingen de hoofdrollen van André en Rachel Hazes. Op Fischers programma staan de komende tijd nog een zangshow, 'Holland Zingt Hazes', en een bioscoopfilm over het leven van de volkszanger, 'Bloed, zweet en Tranen'. Lees meer over de populariteit van de musical en de zanger van het levenslied in NRC Handelsblad van vandaag.
Martijn Fischer voor het laatst in de schmink als André Hazes.
Robin Utrecht
Robin Utrecht
Robin Utrecht
Robin Utrecht
Chantal Janzen en Martijn Fischer met de cast tijdens het slotapplaus.
Robin Utrecht
Robin Utrecht
Robin Utrecht
Robin Utrecht