Bo&Caro

Choco-sprinkhanen, varkens en andere gemiste kansen

Bo&Caro gingen dit jaar bijna tweehonderd keer op bezoek bij ondernemend Nederland maar werden nog veel vaker uitgenodigd. Vijf spannende uitnodigingen waar ze niet op in zijn gegaan én de belangrijke vraag: waar moeten ze volgens u dit jaar wél naar toe?

Belangenvereniging frituurprofessionals

“Namens ProFri, de belangenvereniging van de Nederlandse frituurprofessionals nodigen wij u uit voor een mediapresentatie over de waarheid over friet en over de eerste Nationale Week van de Friet.
 Lokatie: Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen.”

Eten bij de ongediertebestrijding

Rentokil opent een pop-up restaurant waar iedereen die durft insecten kan proeven! Op het menu van Pestaurant staan minimuffins met Buffalo-wormen, choco-sprinkhanen, sour cream krekels en bbq meelwormen. Wie durft?”

Eng lekker

“Tijdens de Halloween-editie van de MercatorMarkt zijn er bloedrode zelfgemaakte jams, honing van wilde rondvliegende bijen, popcorn in vreemde kleuren en seizoensgroente, vers uit de pikdonkere aarde getrokken. Zo lekker dat het bijna eng is.”

Puur genieten voor vrouwen

On Tour Groningen is ‘the place to be’ om een dag heerlijk te genieten en je even op en top vrouw te voelen. Iedere vrouw verdient het af en toe even helemaal in de watten te worden gelegd en tijd aan zichzelf te besteden. De beurs Vrouw! is puur genieten voor vrouwen uit heel Nederland.”

Doorgedraaide varkenshouderij


“Het gezondheidsevenement voor de varkenshouderij! Dit jaar met de varkenshouderij draait doorrrrrr…met Felix Rottenberg en een uitgebreid dinerbuffet.”

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Heb jij een goed voorstel voor Bo&Caro? Mail ze: b.vanhouwelingen@nrc.nl of c.vankeeken@nrc.nl.