Een infraroodcamera voor je mobiel - grappig als je te veel geld hebt

Het is te duur, veel te duur. Een toepassing waar je eigenlijk niks aan hebt, die ook nog eens 350 euro kost. Maar het is wel leuk. FLIR heeft een hoesje gemaakt voor je iPhone 5 dat van je smartphone een infraroodcamera maakt . Maar wat moet je met ermee ? Doen alsof je Predator bent? Kijken welke producten in het vriesvak echt koud zijn, de hitte van je oliebol meten, of overvallers in de bosjes spotten? Gizmodo mocht de FLIR One een weekje uitproberen en kwam ook niet tot hele zinvolle manieren om hem te gebruiken. Uiteindelijk zijn ze maar gaan kijken welk deel van het kussen het koelst was. Handig als je beveiliger bent of warmtelekken in je huis wil opsporen, grappig ook als je te veel geld hebt, maar verder te duur.