DROOMWENS VOOR 2015

Cécile McLorinSalvant
Cécile McLorinSalvant

Haal Cécile McLorin Salvant naar Nederland. Zij was de ontdekking van het North Sea Jazz 2014. De zangeres heeft alles in zich heeft om een grote te worden in de vocale jazztop. Beste bookers, haal haar voor eigen shows naar Nederland. (AK)

Yannick Nézet-Séguin, kom naar Amsterdam! De Rotterdamse chef-dirigent is misschien wel de allerbeste van zijn generatie. Het Concertgebouworkest leidde hij, door een Ajax-Feyenoordachtige exclusiviteitsclausule in zijn contract, nog nooit. Daardoor kon hij geen chef in Amsterdam worden. Gemiste kans. Yannick, kom! (MS)

Gun Gatti een opera. Opera’s worden lang tevoren gepland, zodat de nieuwe Amsterdamse chef Gatti niet voor 2019 bij De Nationale Opera dirigeert. Doodzonde! Buig wat om, gun Gatti een Berg, Wagner of Verdi. (MS)