De leukste werkplek: staand werken en verplichte vakanties

Als je in 2014 niet op zijn minst hebt overwogen om staand te gaan werken, dan heb je ofwel onder een steen geleefd of je bent ontzettend eigenwijs. Staand werken was de ultieme kantoortrend van het jaar. Er werd van alles uitgevonden om het stabureau zo goedkoop mogelijk te maken. Vooruit, het is nog een Amerikaans fenomeen, maar dat maakt de kans alleen maar groter dat het komend jaar in de Nederlandse kantoren aanslaat. We hebben dit jaar de raarste fenomenen langs zien komen, tot een kantoormedewerker in een hamsterwiel aan toe . En uiteraard werden er talloze pogingen gedaan om de kantoorbewoners zo vrolijk mogelijk te houden en zo effectief mogelijk te laten werken. In deze lijstjesmaand heeft Fast Company de tien werkplekken verzameld waar ze het liefst zouden werken. Uiteraard een lijstje vol stabureaus en verplichte vakanties.