Goedkoop je kantoor inrichten? Koop de boedel van BoerCroon - moet je wel van knalgroen houden

Foto's Troostwijk Auctions, bewerking NRC Q

Op felgeel en strak groen ontvingen de consultants hun klanten. Nu staan de designbanken en -stoelen van BoerCroon te koop. Openingsbod: respectievelijk 350 en 75 euro.

In oktober ging de consultancyafdeling van advies- en managementbureau BoerCroon failliet; ten minste 25 consultants en nog eens 20 werknemers verloren daarbij hun baan, op een totaal van 128. Het bedrijf, befaamd om grote nieuwjaarsborrels in de RAI, gaat nu verder als een bureau voor interim-managers.

Een Amsterdams veilinghuis veilt intussen de inboedel uit het failliete kantoor. Naast gele en groene banken ook een pianokruk, een ets van Joan Miró (in een gebroken lijst) en hydrocultuurplanten in kunststoffen potten. Tot 8 januari kan je bieden.

    • Annemarie Sterk
    • Bas van Kooij